2 - Viikkotykitys: Perusteet kunniaan!

Kaikella toiminnalla on ne kivenkovat perusteet jotka tuottavat suurimman osan tuloksista ja joiden päälle kaikki muu toiminta rakennetaan. Ikävä kyllä nykyaikana ihmisiä kiinnostavat enemmän ne "hienot" ja "uudet" jutut, kuin tuloksia tuottavat, ja usein hiukan tylsät, perusteet.

Podcastin toisessa episodissa, ja ensimmäisessä lyhyemmässä viikkotykityksessä, avaudun hiukan aiheesta. Ja muista, jos haluat katsoa kuinka paljon minun käsien huitominen korreloi innostuneisuuden, tai ärsyyntymisen, kanssa, voit nähdä viikkotykitykset Instagramin IGTV:n kautta!Haluatko ilmoituksen aina, kun uusi episodi ilmestyy? Liity TFA:n Sisäpiiriin ja voit olla 100% varma, ettei sinulta jää yhtäkään episodia välistä!

Haluan liittyä TFA Sisäpiiriin!

Liittymällä TFA:n Sisäpiiriin saat ilmoituksen uusista episodeista heti kun ne ilmestyvät.

Jouni KorhonenComment