Ilmaisetkurssitpohja.jpg

Oletko aina halunnut opiskella liikunta-alalle, personal traineriksi tai valmentajaksi?

Vai haluatko opiskella kuinka saavutetaan pysyviä tuloksia niin lihasmassan/voiman hankinnassa, kiinteytymisessä tai painonpudotuksessa?


TRAINING FOUNDATION ACADEMY tarjoaa sinulle ILMAISEKSI Suomen laajimmat verkkokurssit ihmisen elimistön rakenteesta ja toiminnasta sekä voimaharjoittelun ja ravitsemuksen perusteista!

Jokainen kurssi sisältää yli 20h urheiluopistotasoista opetusta, joihin saat välittömän pääsyn. Itse asiassa kyseisiä kursseja on käytetty jo vuosia kouluttamaan tämän alan timantin kovia perusteita tuleville liikunta-alan ammattilaisille ja henkilökohtaisille valmentajille.

 
 

VERKKOKURSSIT

 

Human Foundation.jpg

HUMAN FOUNDATION - ihmisen fysiologia ja anatomia

Human Foundation-verkkokurssi on Suomen laajin ILMAINEN tämän aiheen verkkokurssi, joka opettaa liikunta-alan todelliset perusteet eli ihmisen fysiologian ja anatomia. Kun toiminta perustuu tälle tietämykselle, keho on kuin "Soft engine" eli pehmeä kone. Me tiedämme mitä pitää tehdä, jotta keho kehittyy niin kuin me haluamme sen kehittyvän.


Strength Foundation.jpg

STRENGTH FOUNDATION - Voimaharjoittelun ja -valmentamisen perusteet

STRENGTH FOUNDATION - verkkokurssi on Suomen laajin ILMAINEN voimaharjoittelua käsittelevä verkkokurssi, joka opettaa timantin kovat perusteet, joiden avulla tuloksia ei tarvitse arvailla vaan niitä voidaan tuottaa kerta toisensa jälkeen. Voima on kuitenkin ihmisen elossapitävä ominaisuus, jonka päälle muut ominaisuudet rakennetaan. Näin ollen voimaharjoittelun tulisi olla osa jokaisen ihmisen elämää tavalla tai toisella, tavoitteesta huolimatta.

 

Food Foundation.jpg

FOOD FOUNDATION - Ravitsemuksen ja ravintovalmennuksen perusteet

FOOD FOUNDATION - verkkokurssi on Suomen laajin ILMAINEN ravitsemusta käsittelevä verkkokurssi, joka opettaa ravitsemuksen ja ravintovalmennuksen perusteet neutraalisti nojaten faktoihin sekä tutkittuun tietoon aikakautena, jossa suurin osa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa pyörivästä tiedosta perustuu yksilön kokemuksiin, eri tuotteiden markkinointiyrityksiin sekä puhtaaseen mutu-tuntumaan!


Haluatko suorittaa kurssit vielä laajempina versioina, ladattavien PDF- ja audiotiedostojen sekä arvioitavien verkkokokeiden kanssa ja saada virallisia opintopisteitä sekä opintosuorituksia?

Tutustu tällöin myös Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Avaimet elämäntapamuutokseen -verkkokursseihin!


MIKSI perusKURSSIT OVAT ILMAISIA?

 
397 – pieni.JPG

OPETTAJA EI MAHDA ITSELLEEN MITÄÄN

Perustin Training Foundation Academyn, jotta mahdollisimman moni ihminen pystyisi halutessaan opiskelemaan yhdessä paikassa mielestäni kriittisen tärkeitä harjoittelun ja ravitsemuksen perusteita, jotka ovat pohja kaikelle valmentamiselle ja elämäntapamuutokselle.

Koska olin opettanut näitä perusteita urheiluopistossa jo kuusi vuotta, materiaalia kertyi paljon. Itse asiassa niin paljon, ettei ainakaan minun tietooni Suomesta löydy yhtä laajoja verkkokursseja näiden aihealueiden perusteista.

Vaikka sain myytyä kursseja ja palaute niistä oli erinomaista, jokin tässä toiminnassa ei tuntunut oikealta. Ymmärsin lopulta, etten toiminut enää opettajana vaan myyjänä. Rajoitin itse minulle tärkeän tiedon leviämistä ja opiskelijoiden määrä, sulkemalla kurssit maksun taakse. En toteuttanut sitä toimintaa johon TFA:n alunperin perustin.

Ei enää. Tästä eteenpäin verkkokurssit ovat avoinna kaikille halukkaille. Tästä eteenpäin olen taas opettaja.

Voit kuunnella enemmän ajatuksia tästä aiheesta TFA 80/20 podcastin 31.jaksosta “Päästä irti”

Jouni