RAKENNA OMA POLKUSI PÄÄTOIMISEKSI VALMENTAJAKSI

osa-aikainen2.jpg
 
 

LUO TFA RONIN-YHTEISÖN AVULLA OMA HENKILÖKOHTAINEN SUUNNITELMASI ASKEL ASKELEELTÄ PÄÄTOIMISEKSI VALMENTAJAKSI

Henkilökohtainen valmentaminen EI OLE helppo ala. Keskimäärin 80% uusista päätoimisista Personal Trainereista lopettaa ensimmäisen kahden vuoden aikana ja seuraavan kahden vuoden aikana vielä toiset 80%. Lisäksi moni alalla oleva tasapainottelee burnoutin rajamailla.

Eikö kannattaisia suunnitella jo alalla olevien kanssa kuinka juuri sinä pystyt toteuttamaan unelmasi liikunta-alalla ja saada henkilökohtaista tukea ja apua koko prosesin ajan?MIKÄ ON TFA RONIN-YHTEISÖ?

Lyhyesti, TFA Ronin-yhteisö on suljettu ryhmä henkilökohtaisille valmentajille tai alasta kiinnostuneille, jotka haluavat kehittyä ja menestyä alalla paremmin ja kuulua siihen 20% valmentajista, jotka pysyvät alalla vuosia!

Yhteisön perustaja on Jouni Korhonen, joka on jo vuosia kouluttanut liikunta-alan ammattilaisia sekä personal trainereita niin urheiluopistokentässä kuin oman yrityksensä kautta sekä jatkanut heidän auttamistaan opintojen jälkeenkin.


 
397 – Kopio (2) – Kopio.JPG

Kuka minä olen?

Urani liikunta-alalla alkoi 15-vuotiaana eri lajien ohjaushommissa. Ensimmäiset kosketukset kuntosali- ja valmennustoimintaan tulivat 2000-luvun alussa ja ovat pysyneet osana elämää siitä lähtien.

Vuodesta 2009 eteenpäin olen kouluttanut urheiluopistokentässä tulevia liikunta-alan ammattilaisia ja täydennyskouluttanut ammattitutkinnon kautta jo alalla olevia.

Olin luomassa ja edelleen kehittämässä urheiluopistojen personal trainer-koulutusta ja toimin sen pääkouluttajana Tanhuvaaran urheiluopistolla. Lisäksi olIn osa Opetusministeriön nimittämää valtakunnallista työryhmää, joka uudisti liikunnan ja valmentajan ammattitutkinnon opetussuunnitelman vastaamaa nykyajan haasteisiin.

Perustin 2015 oman yrityksen, Training Foundation Academyn, oppiakseni taidot siirtää osaamiseni verkkoon ja näin mahdollistamaan useammalle tämän alan perusteiden opiskelun. Tähän mennessä jo sadat opiskelijat ovat opiskelleet TFA:n alaisuudessa.

Olen siis ammattilainen KOULUTTAMAAN ihmisiä kehittymään ja menestymään.

En ole kuitenkaan mikään Guru, joka kertoo sinulle tarkasti miten menestyä. Olen yhteisön kanssa se voima, joka pitää sinut vastuussa omasta toiminnastasi ja ajaa sinua kohti omia tavoitteitasi JOS todella haluat kehittyä ja menestyä. Minun palava intohimo on auttaa ihmisiä kehittymään ja saavuttamaan tavoitteita sekä tuloksia, jotka pysyvät!


MITÄ VOIT HYÖTYÄ LIITTYMÄLLÄ YHTEISÖÖN?

  • Saat minulta henkilökohtaista valmentamista koskien päätoimiseksi valmentajaksi ryhtymistä. Sinulla on siis käytössä oma henkilökohtainen urheiluopistotason kouluttaja.

  • Saat välittömän pääsyn yli 70h verkkomateriaaleja (video, PDF, audio) koskien mm. ihmisen rakennetta, voimaharjoittelua, ravitsemusta, valmennustoimintaa, yrittäjyyttä joiden avulla vahvistat ammattitaitoasi

  • Voit osallistua joka kuukausi vain yhteisön jäsenille tarkoitettuihin LIVE-kuukausikoulutuksiin

  • Olet oikeutettu näkemään vain yhteisön jäsenille tarkoitettuja, ulkopuolisten ammattilaisten vetämiä koulutuksia

  • Voit kysyä yhteisön suljetun foorumin kautta muilta jäseniltä kokemuksia päätoimisena valmentajana toimimisesta, hyvistä toimintamalleista sekä työkaluista

  • Et ole enää yksin vaan saat tukea ihmisiltä joilla on samat toiveet ja kiinnostuksen kohteet kuin sinulla

MITÄ SAAT

Kaikkikurssityhdessä, pieni.jpg

Välitön pääsy vain yhteisön jäsenille tarkoitettuihin materiaaleihin

Välitön pääsy materiaaleihin, jotka käsittelevät niin ihmisen rakennetta ja toimintaa, voimaharjoittelua, ravitsemusta, valmentamista kuin yritystoimintaakin.

IMG-20161218-WA0006.jpg

Pääset osaksi Suomessa ainutlaatuista valmentajien yhteisöä

Pääset keskustelemaan suoraan minun ja muiden alalla toimivien tai sinne haluavien kanssa ja nopeuttamaan tätä kautta kehitystäsi

Everwebinarvoima.jpg

Joka kuukausi uusia koulutuksia minulta ja ulkopuolisilta ammattilaisilta

Suljetulla foorumilla jaettujen tietojen lisäksi pystyt joka kuukausi osallistumaan LIVE-kuukausikoulutukseen sekä näkemään vaihtuvan ulkopuolisen kouluttajan vain yhteisön jäsenille tarkoitetun koulutuksen.


MIKÄ EROTTAA TÄMÄN YHTEISÖN MUISTA YHTEISÖISTÄ TAI ESIMERKIKSI AIHEALUEEN FACEBOOK-RYHMISTÄ?

Suomessa ei ole toista samanlaista yhteisöä henkilökohtaisille valmentajille, jossa on mahdollista opiskella/kerrata verkkokursseina valmentamisen perusteet, tehdä itselleen vaiheittainen kehittymissuunnitelma (jossa apuna on kouluttamisen ammattilainen ja muut yhteisön jäsenet) sekä jossa keskustella, vaihtaa ajatuksia ja auttaa muita samassa tilanteessa olevia menestymään alalla paremmin.

Toisin kuin avoimissa yhteisöissä ja varsinkin Facebook-ryhmissä, voit olla varma ettei tässä yhteisössä ole turhaa ja järjetöntä negatiivisuutta trollien muodossa tai ylenpalttista tuotteiden markkinointia. Pelkkää asiaa, keskustelua, auttamista ja kehittymistä.

Oppimisalustan sekä foorumin rakenne mahdollistaa sen, että on helppo löytää itselleen tärkeää/mielenkiintoista materiaalia ilman, että joutuu kelaamaan läpi suurta keskusteluputkea. Lisäksi voit olla varma siitä, että kysymyksiisi vastataan rakentavasti ja sellaisten ihmisten toimesta, jotka ymmärtävät tilanteesi eivätkä vain yritä ärsyttää verbaaliseen tappeluun.

Jos olet valmis työskentelemään oman kehityksesi eteen, ymmärrät ettei se ole helppo tai lyhyt rutistus vaan pitkän ajan suunniteltu prosessi sekä olet avoin oppimaan sekä jakamaan tietoasi muille, niin tähän yhteisöön liittyminen on juuri oikea ratkaisu sinulle!


KYLLÄ,

haluan liittyä yhteisöön ja mahdollistaa onnistumiseni päätoimisena valmentajana