Roninmainos2.png

Kesällä on mahdollista pohjustaa syksyn kehitys.


Kysyin hetki sitten TFA:n seuraajilta syitä, mitkä ovat tähän asti estäneet heitä liittymästä TFA Ronin-yhteisöön. Kaksi nousi yli muiden:

1. Hinta

2. Ei ole aikaa


HINTA

49 euron kuukausihinta nähtiin liian kalliiksi (vaikka yhteisön sisältöä ei oltu edes nähty). Ymmärrän sen. Tällainen toiminta ei ole vielä niin suosittua Suomessa kuin ulkomailla eikä sen arvoa pystytä arvioimaan. Tässä pähkinänkuoressa kuukausimaksun vastine:

- Kaikki TFA:n verkkokurssit eli yli 60h perusteita ihmisen rakenteesta, voimaharjoittelusta ja ravitsemuksesta video-, audio sekä PDF-muodossa
- Suljettu foorumi vain yhteisön jäsenille, jossa viikottain uusia aiheita, työkaluja, koulutusarvosteluja ja muuta mielenkiintoista sekä tarpeellista
- Jokakuukautiset LIVE-webinaarit vaihtelevista aihepiireistä sekä yhteisön jäsenten toivomuksesta
- Mahdollinen henkilökohtainen päiväkirja, jonka kautta henkilökohtaista valmennusta ja uusia näkökulmia. Tätä kautta laitettu mm. omaa toiminimeä pystyyn ja rakennettua oma verkkokurssi.
- Mahdollisuuden lähitulevaisuudessa myös ansaita rahaa TFA:n toisen jäsenyysyhteisön kautta
- Uutuutena (ja jäsenten toiveesta) jokakuukautinen ulkopuolisen kouluttajan minikoulutus.

Mielestäni tärkeää ei niinkään ole se, paljon jäsenyys maksaa, vaan paljon menetät kun et ole jäsenenä. Ja totta kai saat tuosta vielä 24% pois jos olet yrittäjä,


AJAN PUUTE

Arki on aina täynnä, kaikilla. Mutta jos oikeasti haluat kehittyä, sille pitää tehdä aikaa. Jos päivästä toiseen vain taistelet arjen kanssa, et pysty aktiivisesti kehittämään toimintaasi, vaan pelkästään reagoit tapahtumiin. Kyseessä on vain valinta, mitä pitää jättää pois, jotta voi tehdä niitä asioita joita pitää ja haluaa tehdä. Ja se valinta on yksin sinun.

Mietippä kuitenkin asia näin. Sinun tehtäväsi todellakin on valmentaa, pyörittää mahdollista yritystä ja yrittää menestyä. Mitäpä jos jonkun toisen työ olisi etsiä sinulle uusia työkaluja, tuoda eteesi eri aihealueiden ammattilaisia, kouluttaa kuukausittain uusista toimintamalleista ja ajatuksista, antaa palautetta toiminnastasi ja tukea vaikeina aikoina ILMAN että joudut oikeastaan juurikaan ponnistelemaan sen eteen?

Tuo työ on minun hommani ja se oikeasti säästää sinun aikaasi!


SUORAA PUHETTA

Tämä ei ole mikään kusetus, jossa sinut yritetään saada liittymään ja unohtamaan jäsenyytesi, jotta maksaisit mahdollisimman kauan kuukausimaksua (yleinen tapa ulkomailla). Haluan työskennellä VAIN sellaisten ihmisten kanssa, jotka:

A) luottavat, että pystyn auttamaan heitä ja

B) haluavat todella tehdä töitä ja olla aktiivisia oman kehityksen eteen


Jos nämä kriteerit eivät osu sinuun tällä hetkellä, yhteisö ei todellakaan ole sinulle enkä halua rahojasi.

Ymmärrän kuitenkin ettei luottamus synny ilman näyttöjä ja minulla ei ole mitään peiteltävää. Haluankin nyt antaa sinulle enemmän eväitä päätöksen tekemiseen ja tarjoan sinulle mahdollisuutta kokeilla yhteisöä -80% alennuksella ensimmäisen kuukauden hinnasta. Tutustu siis alle kymmenellä eurolla kuukauden ajan materiaaleihin, yhteisöön ja minun toimintaan. Laitan sinulle viikkoa ennen täyden kuukausimaksun alkamista muistutusviestin, että haluatko jatkaa vai perua jäsenyytesi.

Jos koet, että yhteisö ei ole kuukausimaksun arvoinen, kunnioitan mielipidettäsi ja jatkamme eri polkuja. Jos taas koet, että olen luottamuksesi arvoinen, sitten voimme toden teolla aloittaa työskentelyn kehityksesi ja menestyksesi eteen. 

Jos haluat tarttua tähän mahdollisuuteen, klikkaa itsesi alta ostosivulle ja käytä alla olevaa koodia ostovaiheessa "lisää koodi"-kohdassa.


TFA RONIN-yhteisö -80% alennuksella

(ensimmäinen kuukausi, jonka jälkeen 49€/kk)

 

KOODI: TFARONINSUMMER2018

 
webinarlogo.jpg