Group

Foundation

- Mikään ei korvaa vuorovaikutusta -

IMG-20161218-WA0006.jpg
 

Ryhmäkontakti

koulutukset

Teknologia kehittyy ja opiskeltavaa tietoa on tarjolla sähköisessä muodossa enemmän kuin koskaan. Mikään ei kuitenkaan korvaa oppimisessa vuorovaikutusta, jossa sekä kouluttaja että opiskelija oppii aina jotain uutta! 


 
 

Kuntosaliharjoittelun perusteet

Kuntosaliharjoittelun perusteet-kurssi on TFA:n kontaktikoulutusten kivijalka. Kurssin teoriaosassa käydään läpi voimaharjoittelun periaatteet sekä ihmisen liikemallien perusteet, jotka ovat kaikkien harjoitteluliikkeiden pohja. Käytäntö sisältää yleisimpien kuntosaliliikkeiden suoritustekniikat sekä sovellukset. Kurssi on erinomainen pohja kenelle tahansa kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneelle sekä toimii kertauksena niin kokeneille harjoittelijoille kuin salin työntekijöillekin.

Koulutus kestää 7h ja sisältää materiaalit sekä kurssinjälkeisen pääsyn sähköiseen liikepankkiin, Toteutuksen vähimmäisvaatimuksena ryhmäliikuntatila bodypump-välineistöllä.

 

Kehonpainoharjoittelun perusteet

Kehonpainoharjoittelun perusteet-kurssilla käydään läpi niin lattialla kuin pystyssäkin suoritettavien kehonpainoliikkeiden perusteet sekä sovellukset. Liikepankki koostuu niin eläin-, movement- breakdance- kuin telinevoimistelutyyppisistä liikkeistä. Kurssi sopii kaikille perusterveille taitotasosta riippumatta, koska liikkeitä pystytään soveltamaan yksilölle sopiviksi.

Kurssi kestää 6h ja sisältää materiaalit.

 

Painonnostoliikkeiden perusteet

Painonnostoliikkeiden perusteet-kurssilla käydään läpi perusteellisesti painonnoston ydinliikkeet sekä niitä tukevat liikkeet. Lisäksi käydään läpi liikkuvuutta ja kehonhallintaa parantavat harjoitteet ja tukitoimet. Kurssi sopii kaikille painonnostosta kiinnostuneille eikä vaadi mitään aiempaa kokemusta.

Kurssi kestää 6h ja sisältää materiaalit. Toteutuksen vähimmäisvaatimuksena ryhmäliikuntatila bodypump-välineistöllä sekä kepeillä.

Kahvakuulaharjoittelun perusteet

Kahvakuulaharjoittelun perusteet-kurssilla käydään läpi kahvakuulailun ydinliikkeiden pääperiaatteet sekä suoritustekniikat. Liikepankkiin kuuluvat perusliikkeiden lisäksi kymmenittäin muita yhden ja kahdenkäden liikkeitä, kahden kuulan tekniikoita sekä pari- ja jonglöörausliikkeitä jos välineistö ja tilat sen mahdollistavat. 

Kurssi kestää 6h ja sisältää materiaalit. Toteutuksen vähimmäisvaatimuksena ryhmän kokoa vastaava määrä kahvakuulia. Pari-, jonglööraus- ja slam-tekniikoita varten tarvitaan soveltuva ulkotila sekä ulkokäyttöön sopivat kahvakuulat. 

 

Tavoitteellisen ravitsemuksen perusteet

Tavoitteellisen ravitsemuksen perusteet-kurssilla käydään läpi yksilöllisen sekä terveyttä edistävän että tavoitteellisen ruokavalion perusteet. Lisäksi kurssilla tutustutaan hittidieetteihin, lisäravinteisiin sekä ravitsemuksen polttaviin puheenaiheisiin kuten maitoon, gluteeniin ja sokeriin.

Kurssi kestää 6h ja sisältää materiaalit. Toteutuksen vähimmäisvaatimuksena luentotila ja AV-laitteisto.

 

Jos koet, että juuri sinun ryhmäsi toiminta voisi nousta uudelle tasolle TFA:n laadukkaiden koulutuksien kautta, niin lähetä minulle viestiä tai jätä yhteystietosi alle ja otan sinuun mahdollisimman nopeasti yhteyttä!

 

Sähköposti:

jouni@trainingfoundationacademy.com

 

Voit myös jättää yhteystietosi alle ja palaan asiaan mahdollisimman nopeasti!