TFA

KORKEANPAIKAN

LEIRI

 
tummaadventure-climb-cloud-326235.jpg

Yksi viikonloppu.

YKSI MENESTYVÄN VALMENNUSTOIMINNAN AIHEALUE.

YKSI SUOMEN HUIPPUKOULUTTAJA.

 

Miksi urheilijat menevät JOKA vuosi korkeanpaikanleireille?

Siellä he pystyvät lyhyessä ajassa kehittämään yhtä KOKO urheilusuoritukseen vaikuttavaa ominaisuutta ja näin ollen nostamaan merkittävästi menestymisen todennäköisyyttä!


TFA KORKEANPAIKANLEIRI ON SAMA ASIA PERSONAL TRAINEREILLE JA VALMENTAJILLE!

13h tiukkaa koulutusta siitä, mitä menestyvä PT-yrittäjyys vaatii ja kuinka sinä voit saavuttaaa sen!

 

TFA Korkeanpaikanleiri:

Menestyvä PT-yrittäjyys by Sami Hurme.

Tanhuvaaran urheiluopisto 24.-26.5.2019

Liian moni personal trainer ja valmentaja keskittyy liikaa hiomaan valmentamisen teknistä puolta ja sitten ihmettelee, kun toiminta ei olekaan taloudellisesti kannattavaa.

Hyväkään tuote EI MENESTY jos sitä ei osata markkinoida ja myydä. Asiasta voidaan väitellä loputtomiin, mutta PT:n ja valmentajan yksi tärkeimmistä, ellei jopa tärkein, taidoista on osata MYYDÄ.

SAMI HURME ottaa harteilleen historian ensimmäisen TFA:n korkeanpaikanleirin ja tulee tykittämään kaksi pitkää päivää menestyvän personal trainer-yritystoiminnan perusteita!

HUOM! VAIN 20 OSALLISTUMISPAIKKAA!


Koulutusviikonlopun hinta

EARLY-BIRD, 11.3.2019 asti:

496€ (sis. alv, majoitus ja ruuat)

Normaali hinta, 12.3.2019 eteenpäin:

620€ (sis. alv, majoitus ja ruuat)


Kyse ei ole siitä, mitä sinulta jää saamatta jos et osallistu.

Kyse on siitä, mitä sinulta jää SAAVUTTAMATTA jos et osallistu!


Mitä koulutus sisältää?

HURME2.jpg

Ainutlaatuisen koulutuspaketin alan todelliselta ammattilaiselta!

Sami purkaa koko pitkän kokemuksensa avulla ainutlaatuisen paketin niistä yritystekijöistä, joita tarvitaan menestyvän PT-toiminnan pyörittämiseen. Samin johtamat PT-tiimit ovat rikkoneet jatkuvasti tulosennätyksiä, joten hän todellakin tietää mikä toimii ja uskaltaa sanoa sen!

tanhu.jpg

Majoituksen ja ruuat Tanhuvaaran urheiluopistolla

KYLLÄ, koulutushinta sisältää hotellitasoisen majoituksen ja ruuat Tanhuvaaran urheiluopistolla. Voit siis täysin keskittyä ottamaan koulutuksesta kaiken irti.

Majoitus tapahtuu 2hlö huoneissa.

Fist-Bump.jpg

Mahdollisuuden henkilökohtaiseen workshoppiin

Haluatko todella viedä toimintaasi eteenpäin?

Neljällä osallistujalla on mahdollisuus 1 tunnin pituiseen henkilökohtaiseen workshoppiin Samin kanssa.


Koulutuksen osallistujamäärä on rajoitettu vain 20 osallistujaan, koska on hyvin tärkeää että ryhmä on tarpeeksi pieni, jotta Sami pystyy varmistamaan ettei tämä koulutus ole pelkkä kulu.

Se on sijoitus sinun tulevaisuuteesi!

KYSYMYS KUULUUKIN:

HALUATKO OLLA YKSI NIISTÄ JOTKA MENESTYvät TÄLLÄ ALALLA?


 

KUKA ON SAMI HURME?

HURME2.jpg

Monipuolinen urheilutausta, jääkiekko, yleisurheilu, hiihto ja kuntoilu yleensä toivat minut alalle. Siitä on kohta kaksikymmentä vuotta, kun ura liikunta- ja hyvinvointipalvelujen parissa, Turun M&M Kuntotalolla alkoi. Itse asiassa olen koko varsinaisen työurani tehnyt urheilun ja liikunnan sekä hyvinvoinnin parissa. Toistakymmentä vuotta työskentelin jääkiekkovarusteita maahan tuovassa yrityksessä, Great Skatessa, josta sairaanhoitajan koulutukseeni liittyvä matka jatkui urheilulääkäriasema Clinisportin palvelukseen, ennen kuin löysin itseni kuntokeskusmaailmasta.

Toimin M&M Kuntotalossa omistajana ja toimitusjohtajana 13 vuotta. Tuona aikana maahantoimme myös Rebel Spirit -vaatemerkkiä ja rakensimme Kasiseiska-verkkokaupan, joista molemmista tuli kerättyä paljon oppia ihmisten ostokäyttäytymisestä. Osakkeista luovuttuani ennätysten rikkominen jatkui Helsingissä Forever Töölön klubinjohtajana lähes viiden vuoden ajan. Suomen suurin kuntokeskuksen valmennustiimi on tehnyt johdossani ennätyksiä toisensa perään. Olen myös yksi X-Method valmennuskonseptin luojista ja osakas sekä myös Flowride-sisäpyöräilytuotteen ohjelmatuottajista. Toimin myös Trainer4You:n kouluttajana, koulutusalueena valmentajien ja yritysten valmennuspalvelujen myynti ja markkinointi. 

Intohimojani ovat työn teon lisäksi monipuolinen kuntoilu, sisäpyöräily, jääkiekko, kuntosali, jooga, pilates sekä lukeminen, äänikirjojen kuuntelu ja kirjoittaminen, matkailun ja muun maailmankatsomuksen avartamisen lisäksi.

Kirjoittaminen ja erityisesti asioiden yksinkertaistaminen sekä ajoittainen provokatiivinen esittäminen on yksi monista vahvuuksistani. Kunto Kortilla -blogissa on satoja kirjoituksia alalta ja elävästä elämästä, jotka ovat luoneet vahvan pohjan myös Kunnon liiketoimintaa - Hyvinvoinnista bisnestä -kirjalle, joka ilmestyi maaliskuussa 2017. Kirja on liikunta- ja hyvinvointialan ensimmäinnen liikkeenjohdon kirja Suomessa. Kirjan käännössopimus hollanniksi ja englanniksi on jo tehty. 

Olen tehnyt paljon ja usein ollut väärässä, mutta ehkä kuitenkin useammin oikeassa ja siksi oppia on jaettavaksi asti. Lupaan, että valmennuspäivän jälkeen haluaisit maksaa minulle enemmän, mitä pyydän. Olen tottunut aina tekemään enemmän, kuin mistä minulle maksetaan, ylittämään odotusarvot.