OPISKELE VALMENTAMISEN PERUSTEET

Raha.jpg

Kaikki Personal Trainer-koulutukset pohjautuvat samoille tiedoille, joten paras tapa tulla alalle on opiskella heti alkuun perusteet kuntoon!

 
 

Kaikkien hyvien koulutusten pohjatietoina ovat ihmisen rakenne ja toiminta, voimaharjoittelun sekä ravitsemuksen perusteet. Näiden tietojen opiskelu tosin jätetään useissa koulutuksissa täysin opiskelijan omille harteille kun on kiire siirtyä muihin "tärkeämpiin" aihealueisiin.

Eikö kannattaisi opiskella nämä tiedot ennakkoon, riskittömästi, laadukkaasti ja kaiken lisäksi vielä ILMAISEKSI Suomen laajimmilla verkkokursseilla? Tämän jälkeen saat enemmän irti valitsemastasi PT-koulutuksesta, koska kaikki ei tule täysin uutena!
 
397 – Kopio (2) – Kopio.JPG

Kuka minä olen?

Urani liikunta-alalla alkoi 15-vuotiaana eri lajien ohjaushommissa. Ensimmäiset kosketukset kuntosali- ja valmennustoimintaan tulivat 2000-luvun alussa ja ovat pysyneet osana elämää siitä lähtien.

Vuodesta 2009 eteenpäin olen kouluttanut urheiluopistokentässä tulevia liikunta-alan ammattilaisia ja täydennyskouluttanut ammattitutkinnon kautta jo alalla olevia.

Olin luomassa ja edelleen kehittämässä urheiluopistojen personal trainer-koulutusta ja toimin sen pääkouluttajana Tanhuvaaran urheiluopistolla. Lisäksi olIn osa Opetusministeriön nimittämää valtakunnallista työryhmää, joka uudisti liikunnan ja valmentajan ammattitutkinnon opetussuunnitelman vastaamaa nykyajan haasteisiin.

Perustin 2015 oman yrityksen, Training Foundation Academyn, oppiakseni taidot siirtää osaamiseni verkkoon ja näin mahdollistamaan useammalle tämän alan perusteiden opiskelun. Tähän mennessä jo sadat opiskelijat ovat opiskelleet TFA:n alaisuudessa.

Olen siis ammattilainen KOULUTTAMAAN ihmisiä kehittymään ja menestymään.