OPISKELE PERUSTEET ILMAISEKSI

Raha.jpg
 
 

KAIKKI PERSONAL TRAINER-KOULUTUKSET MAKSAVAT TUHANSIA EUROJA, mutta voit aloittaa KAIKKIEN KOULUTUSTEN PERUSTEET NYT!

On hyvin ymmärrettävää, ettei tällaisia rahoja löydy välttämättä heti. Kuitenkin kaikkien hyvien koulutusten pohjatietoina ovat ihmisen rakenne ja toiminta, voimaharjoittelun perusteet sekä ravitsemuksen perusteet.

Eikö kannattaisi opiskella nämä tiedot ennakkoon, riskittömästi, laadukkaasti ja kaiken lisäksi vielä ILMAISEKSI Suomen laajimmilla verkkokursseilla? Tämän jälkeen saat enemmän irti valitsemastasi PT-koulutuksesta, koska kaikki ei tule täysin uutena!


Raha2.jpg


 
397 – Kopio (2) – Kopio.JPG

Kuka minä olen?

Urani liikunta-alalla alkoi 15-vuotiaana eri lajien ohjaushommissa. Ensimmäiset kosketukset kuntosali- ja valmennustoimintaan tulivat 2000-luvun alussa ja ovat pysyneet osana elämää siitä lähtien.

Vuodesta 2009 eteenpäin olen kouluttanut urheiluopistokentässä tulevia liikunta-alan ammattilaisia ja täydennyskouluttanut ammattitutkinnon kautta jo alalla olevia.

Olin luomassa ja edelleen kehittämässä urheiluopistojen personal trainer-koulutusta ja toimin sen pääkouluttajana Tanhuvaaran urheiluopistolla. Lisäksi olIn osa Opetusministeriön nimittämää valtakunnallista työryhmää, joka uudisti liikunnan ja valmentajan ammattitutkinnon opetussuunnitelman vastaamaa nykyajan haasteisiin.

Perustin 2015 oman yrityksen, Training Foundation Academyn, oppiakseni taidot siirtää osaamiseni verkkoon ja näin mahdollistamaan useammalle tämän alan perusteiden opiskelun. Tähän mennessä jo sadat opiskelijat ovat opiskelleet TFA:n alaisuudessa.

Olen siis ammattilainen KOULUTTAMAAN ihmisiä kehittymään ja menestymään.